Kranudlejning af driftsikre kraner i højeste kvalitet

Det er ofte en fordel at overveje kranudlejning, når man har tungere løfteopgaver!

I forbindelse med byggeprojekter, anlægs- og renoveringopgaver samt indenfor industrien, bruges tårnkraner til at løfte stål, beton og andre byggematerialer samt større maskiner og udstyr som f.eks. generatorer og entrepenørmaskiner.

Tårnkranernes store dækningsområde i forhold til deres beskedne pladskrav samt store løftekapacitet gør dem ideelle på mange byggepladser, og med Krøll Cranes kranudlejning, så har man alle muligheder for at få netop den kran, som opfylder behovet - og man kan endvidere tilføje specialudstyr fra vores store sortiment. Sidst men ikke mindst er vi med dig hele vejen - lige fra den første planlægning, videre til montering af kranen og specialudstyr og mens du har kranen, så tilbyder vi en unik kranservice på dit site. 


Specialister i tårnkraner

Mere end 60 års erfaring med byggeprojekter verden over, giver en solid basis for at kunne rådgive om den bedste kranløsning til enhver løfteopgave. Den rette rådføring inden der lejes kran, betyder den optimale kranløsning hvad angår produktivitet, sikkerhed og ikke mindst økonomi.

Krøll Cranes er specialister i tårnkraner og vi gennemgår gerne alle detaljerne med dig, så der er tænkt over alle aspekter i forhold til tårnkranens placering og kapacitet. Der skal også altid tages hensyn til, hvor kranen skal stilles op: er der bygninger eller andet i nærheden? Hvor meget plads er der til kranen? Skal den f.eks. køre på skinner hen over andet materiel eller lign?

Styrken ved vores flåde af udlejningkraner

Vores udlejningsflåde består udelukkende af Krølls egne kraner. Dette betyder, at vi tilbyder opdaterede og vedligeholdte kraner, direkte fra kranproducenten selv - vi stræber efter at have de bedste produkter på markedet.

Kompetente rådgivere

Vi har erfarne medarbejdere med mere end 25 års erfaring, som har håndteret mange forskellig artede opgaver i ind- og udland - og de står klar til at hjælp dig videre med din løfteopgave!.

Kontakt os altid gerne for mere info på 48 18 74 00

Krøll Cranes er din udlejningsleverandør i alt inden for tårnkraner og udstyr.

  • Vi leverer tårnkraner op til 110 meter fritstående!
  • Vi har en udlejningsflåde på mere end 50 tårnkraner.
  • Vi kan tilpasse tårnkraner efter byggepladsens forhold.
  • Vi har egen produktion af tårnkraner, og kan derfor også tilbyde skræddersyede løsninger.
  • Vi tilbyder rådgivning for korrekt valg af tårnkraner og evt. specialudstyr.
  • Vi går ikke på kompromis med kvaliteten og leverer altid produkter af høj kvalitet!